ROBOTTILEIKKURIN HUOLTO JA TALVISÄILYTYS

Robottiruohonleikkuri kannattaa huoltaa kunnolla ennen talvisäilytystä. Robottileikkuri työskentelee usein kosteissakin olosuhteissa ja ruoho tarttuu kuukausien aikana tiukasti kiinni leikkurin eri puolille. Säännöllinen huolto ja komponenttien pesu pidentää leikkurin käyttöikää ja ehkäisee odottamattomia korjauskustannuksia.

Anna Robotallin ammattilaisten huoltaa ja varastoida robottileikkurisi. Näin varmistat, että ruoho maistuu robottileikkurillesi taas tulevana kesänä.

Voit pyytää meitä myös hakemaan leikkurin syksyllä ja palauttamaan sen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Huolehdimme leikkurit niin kotiin kuin kesämökillekin.

Voit myös tuoda leikkurisi meille huoltoon itse ja noutaa huollon jälkeen omaan kuivaan ja lämpimään varastoosi talvisäilytykseen.

Suosittelemme myös latausaseman säilyttämistä talvikauden sisätiloissa.

ROBOTALLIN HUOLTOPAKETTI SISÄLTÄÄ:
• leikkurin puhdistuksen ja pesun
• leikkuuterien vaihdon
• kuluvien osien tarkistukset ja tarvittaessa vaihdot

OTA YHTEYTTÄ >>

ROBOTTILEIKKURIN HUOLTO JA TALVISÄILYTYS

Tarjoamme laadukasta robottileikkurien huoltoa ja talvisäilytystä mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Paimio, Parainen, Lieto, Laitila, Loimaa, Pöytyä, Rusko, Uusikaupunki ja koko Varsinais-Suomi.

Tarjoamme robottileikkurien huoltoa ja talvisäilytystä mm. alueella Pori, Rauma, Noormarkku, Eura, Ulvila, Kankaanpää, Nakkila, Luvia, Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Sastamala, Merikarvia ja koko Satakunta.

Tarjoamme robottileikkurien huoltoa ja talvisäilytystä mm. alueella Tampere, Nokia, Orivesi, Ylöjärvi, Pirkkala, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Parkano, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski, Virrat, Akaa ja koko Pirkanmaa.